Príspevok
od užívateľa michal » 30. Mája 2017, 01:07
Ahoj, neviem, ci mas nejaky cenovy strop, ak mozes urcite ber 7cku, predsa len je to novsi model, a podporu bude mat o cosi dlhsie nez 6s. Zas na druhu stranu si myslim, ze aj keby si si kupil 6s chybu neurobis. S vykonom je na tom stale dobre. Ak chces cakat na novy model, pocitaj v najlepsom pripade november. Ja stale pouzivam 5S aj 6tku, co su este starsie telefony, a funguju uplne bezproblemov (aj ked na 5S uz pocitujem, ze rychlostou zaostava). Co sa tyka fotoaparatu, skus si pozriet nejake porovnania, ale u pluskovych verzii, s ktorymi mam skusenosti, si osobne nemyslim, aby tam bol nejaky extra velky rozdiel. Kapacita telefonu je znova subjektivna vec, niekto ma v telefone vela hudby, iny zas nataca vela videii, a zas na druhu stranu niekto si vystaci s par aplikaciami, ktore mu vela miesta nezaberu. Skus to porovnat s tvojim sucasnym telefonom, kolko pamate realne vyuzivas.
K android telefonom sa ti vyjadrit neviem, posledny ktory mi presiel rukami bol Samsung Galaxy Note II, a odvtedy je to uz dost dlha chvila. Myslim si, ze v dnesnej dobe su na tom androidy tiez uz v pohode, a je to viac menej o preferenciach, a hlavne o systeme komu aky vyhovuje.
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB tv 4K 64GB