Dobrý deň nedávno som re-inštaloval Windows a po pokuse nainštalovať iTunes som ostal nemilo prekvapený touto chybovou hláškou :
Počas inštalácie zostavy
Microsoft.VC80.CRT.type="win32".version="8.0.50727.6195".publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processorArchitecture="amd64" sa vyskytla chyba.
Nemáte stým niekto nejaké skúsenosti?
Za skorú odpoveď vopred Ďakujem.
S pozdravom Lukáš Mrocek.
Problém s iTunes
Re: Problém s iTunes
Ahoj, tato chyba moze nastat ak ti chyba kniznica, ktoru iTunes potrebuje. Skus najprv nainstalovat Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update a nasledne nainstaluj iTunes. Daj vediet, ci to pomohlo 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
Zdravím, áno toto som už skúšal na základe iPhone poradne a nepomohlo preto sa obraciam na vás
Knižnice som porovnával aj so zálohou čo mi vytvoril Windows a mali by sedieť...

Knižnice som porovnával aj so zálohou čo mi vytvoril Windows a mali by sedieť...
Co vsetko si este skusal? Nech ti tu zbytocne nepisem dalsie veci.
Vyskusal by som mozno este nainstalovat starsiu verziu, podlatohto.
Vyskusal by som mozno este nainstalovat starsiu verziu, podlatohto.
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný