Zdravim,
rozhodujem sa medzi starsim a novsim Macbookom Pro: porovnanie
Ktory model by ste doporucili? Specifikacie su dost podobne...
MacBook Pro vs New Macbook Pro porovnanie
- simons_cat
- Nový člen fóra
- Dátum registrácie: 7. Mája 2017, 15:29
Re: MacBook Pro vs New Macbook Pro porovnanie
Ahoj, napriek specifikaciam, ktore sa zdaju byt v sucasnosti ako negativum (napr. USB-C) by som urcite isiel do novsieho modelu. Su nejake dovody preco uvazujes aj nad starym?
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB tv 4K 64GB
- simons_cat
- Nový člen fóra
- Dátum registrácie: 7. Mája 2017, 15:29
Nad starym uvazujem prave kvoli USB-C a absencii meg-safe.
Vymozenosti noveho modelu ako touch bar momentalne asi nevyuzijem, ale naopak vetsi touchpad ma laka...
Vymozenosti noveho modelu ako touch bar momentalne asi nevyuzijem, ale naopak vetsi touchpad ma laka...
USB-C je v sucasnosti jedna z nevyhod, no myslim si, ze v blizkej buducnosti sa to zmeni a zariadeni vyuzivajucich USB-C bude coraz viac. Naopak horsie je to uz so spominanym magsafeom. Ten nam uz nevrati nic. Jedna z ficur, ktoru vacsina ludi macbooku zavidela, apple bohuzial odstranil. Z casti aj chapem dovody odstranenia, no nastastie existuju doplnky, ktore dokazu z USB-C spravit nieco podobne. Nie je to sice najelegantnejsie riesenie, ale lepsie ako mat novy macbook na zemi.
Takze ak neprekaza cenovy rozdiel, ktory je dost velky, urcite by som bral novsi model, prave uz aj kvoli spomenutemu touchpadu, a ten touchbar tiez nemusi byt na skodu. Minimalne len touchid musi byt luxusny, hlavne pre ludi, ktori maju radi dlhe hesla 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB tv 4K 64GB
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných