Sekanie telefónu
Sekanie telefónu
Chlapci mám otázku. V poslednej dobe som si všimol že sa mi občas zaseknuje a seká telefón ako nejaký android. Robí to ešte niekomu? Viete poradiť čo s tým? A ešte otázka. Keď ho dam do výrobných nastavení tak mi zostanú aktívne karty v Apple Pay?
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Sekanie telefónu
Keď dáš do klúčenky zostanú lebo to bude na cloude nie v telefóne. Mne to robili staršie modely hlavne 4S a 5. Pomenej sekal aj 5S ale u SE-čok sa mi to už nestáva.
Mne ešte na žiadnom telefóne reset nepomohol.
Mne ešte na žiadnom telefóne reset nepomohol.
iPhone SE (1 st.generation) iOS14
Ahoj, co mas za telefon a iOS? Ak telefon vyresetujes tak karty do apple pay budes musiet pridat nanovo.
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone 12 Pro 256GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods HomePod mini
iPhone XRmichal napísal:Ahoj, co mas za telefon a iOS? Ak telefon vyresetujes tak karty do apple pay budes musiet pridat nanovo.
iOS 14.3
Tak ten by mal ist ako hodinky
Asi by som skusil reset ale bez obnovy zo zalohy.

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone 12 Pro 256GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods HomePod mini
No reset som urobil ale s obnovou. Myslíš že bude lepšie bez?michal napísal:Tak ten by mal ist ako hodinkyAsi by som skusil reset ale bez obnovy zo zalohy.
Alebo radšej počkať na update?
No skusil by som urcite bez obnovy. Kedy ti to zacalo robit, s touto poslednou verziou?
No už som resetoval bez obnovy. Teraz to vyzerá dobre. Zatiaľ. Uvidím. Začalo to robiť keď som stiahol jednu hru. Mám taký pocit. Neviem presný názov ale niečo ako slovo alebo tak nejak sa vola tá hra.michal napísal:No skusil by som urcite bez obnovy. Kedy ti to zacalo robit, s touto poslednou verziou?
Tak postupne instaluj a uvidis, verim, ze to pojde normalne 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný