Datovy usb kabel
-
- Nový člen fóra
- Dátum registrácie: 20. Mája 2017, 13:44
Datovy usb kabel
Existuje usb kabel, ktory prenasa len data a nenabija? Pripadne ako upravit usb kabel aby nenabijal alebo aplikacia existuje, ktora zakaze nabijanie ihned po pripojeni kabla do nejakeho zariadenia? Dakujem.
Re: Datovy usb kabel
Ahoj, to co chces nie je technicky mozne. +5V je pouzivanych okrem ineho aj na to, ze zariadenie rozpoznava, ze bolo pripojene, ak to tam mat nebudes, zariadenie nebude vediet, ze si ho pripojil k PC a fungovat nebude. Co sa tyka applikacii, to tiez pochybujem, a ak nieco existuje tak urcite len ak mas jailbreak.
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone 12 Pro 256GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods HomePod mini
Na toto odpoviem áno je to možné
mám originál kábel ktorý nabíja aj prenáša dáta . Potom mám jeden kábel shit zakúpený v Kiku
že ako náhrada keď si zabudnem originál ten nabíja ale pomalšie a neprenáša dáta

Ano,kabel len na samotne nabijanie bez prenosu dat mozny je. On chcel ale prenos dat bez nabijania 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone 12 Pro 256GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods HomePod mini
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Datovy usb kabel
Takže opačne to neni možné. Také som už aj ja mal že iba nabíjalo. Asi stačí menej pinov v ňom. Ale len tak pre srandu uvediem že kedysi boli také Nokie xpress music že malo to zvlášť micro usb vstup a zvlášť na nabíjačku (tá bola ešte tá nokiácka ten kolík) a keď ste pripojili micro usb tak sa nenabíjalo iba dáta sa presúvali. Podotýkam že bez iTunes len z okna do okna. Toto mi pri novších mobiloch strašne chýba.
iPhone SE (1 st.generation) iOS14
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný