Ako vypnut Apple Music
Ako vypnut Apple Music
Zdravim, neporadil by mi niekto ako vypnut Apple Music, myslel som si, ze som ho uz zrusil, ale stale mi to funguje a stahuje peniaze. 

Re: Ako vypnut Apple Music
Ahoj, skusal si tento navod od Applu?
MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
dakujem, uz to je snad definitivne deaktivovane
Sry nečítal som ten návod, tak ak sa budem opakovať vopred sa omluvam. Apple Music netreba vypínať zbavenie sa apky, stačí zrušiť predplatné (nájdeš to s settings AppleID ). Po 1.aktivovani na 3 mesiace zdarma, toto nastavenie ostane v defaulte, teda mesačne po 3och mesiacoch sa automaticky predlžuje strhávania €.
Zastavením apky prídeš o hudbu čo si si nasťahoval do fonu a to aj z iCloudu, myslím.
Zastavením apky prídeš o hudbu čo si si nasťahoval do fonu a to aj z iCloudu, myslím.
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Dobré že hovoríte. Ale ak pri prvom spustení nezadám žiadne platobné údaje nemá čo strhnúť že? Inák ja si hudbu tam natrepem z PC a mám pokoj zadarmo.
Nie, nema ti to odkial strhnut
Aj ked niektori operatori (neviem, ci aj na slovensku) umoznuju uctovat zakupene veci z appstoru na fakturu pausalu. Ale to si musis tiez nastavit, ale na druhu vec, ak nic nekupujes, tak nebudes za nic platit 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Hento som vedel. Orange to tak ma, daju sa kupit platene appky a daju to spolu do faktury k pausalu. To neni zla vec lebo niektore appky sa oplati kupit. Len nech nic nestahuje neopravnene.
To urcite nie, toho sa nemusis bat 

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný