Ja sa o svoju hudobnu kniznicu staram ako o oko v hlave a vedel by somodporucit zopar veci:
- ak nemas dobre tagy, existuju programy, ktore ti naskenuju celu iTunes kniznicu a otaguju (umelec, nazov skladby, nazov albumu, rok vydania atd) v jednom style
- su podobne programy, ktore sa sustreduju na obaly albumov alebo na texty piesni (ale su aj take, ktore zvladaju nazvy aj obaly aj texty naraz)
- odporucam si pozriet stranku
https://dougscripts.com kde je vela super pluginov na sprehladnenie a urychlenie veci
- takisto odporucam naucit sa pracovat so smart playlistami - skvela sluzba
- a poslednu vec, co som chcel povedat je, ze ak mas subory uz v stratovom formate (mp3, aac a pod), tak dalsia konverzia pomocou iTunes volby (skonvertovat vsetko co ma vyssi bitrate nez 128kbps na 128kbps) znizuje vyrazne kvalitu konvertovanej skladby - osobne odporucam mat itunes kniznicu v bezstratovom formate (alac je kompatibilny) a nasledne to pomocou tej volby v iTunes konvertovat, aby v mobile hudba nezaberala vsetko ulozisko. Problem je v tom, ze konverzia na stratovy format zmensi velkost tym, ze odreze a odhodi niektore veci zo suboru, lenze ked sa to aplikuje 2x po sebe, kvalita skladby moze vyrazne klesnut. Zalezi vsak od preferencii posluchaca, od sluchadiel, jeho usi a aj druhu skladieb. Niektore skladby zneju lepsie ak clovek nepocuje vsetky detajly.