Nakupy v app store
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
Nakupy v app store
Chcem sa spytat ako je to s platenymi vecami na app store. Nikdy som taku sluzbu nepouzival. Tak mi to vysvetlite ktok po kroku co musim urobit aby som si mohol kupit platenu aplikaciu ci doplnky ku hram atd.
Re: Nakupy v app store
Staci do tvojho profilu (Apple ID) pridat platobnu kartu 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
- Gaaspi
- Začiatočník
- Dátum registrácie: 16. Januára 2019, 23:50
- Kontaktovať užívateľa:
To som si vsimol ze to pyta len skor ma zaujimalo detaily ze ci to je bezpecne aby to potom nestahovalo nekontrolovane vselico na pozadi atd.
Nekontrolovane ti to urcite stahovat nic nebude. To by si firma ako apple nemohla dovolit, mali by z toho pekny pruser. Ak ale chces mat klud na dusi, sprav si dalsiu kartu k uctu a nastav si nejaky nizky limit. Popripade si sprav napr revolut, dostanes ku tomu fyzicku kartu za par korun, ale tebe na toto staci aj virtualna, ktora je free. Posles si tam 10€, co je minimum z karty alebo prevodom, tu kartu si das do apple id, a nemusis sa bat, ze ti niekto vykradne ucet 

MacBook Pro 15" Late 2013 iPad 2017 128GB iPhone X 256GB iPhone 8 64GB watch Series 4 44mm tv 4K 64GB AirPods
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný